وزير بهداشت گفت: شير مادر مواد ضدعفوني عديده اي دارد که موجب کاهش عفونتهاي گوارشي، اسهال، تنفسي،گوش،ادراري و مننژيت مي شود.

به گزارش خبرنگار سرويس جامعه مشرق، مرضيه وحيد دستجردي به مناسبت هفت جهاني شير مادر گفت: علاوه براين احتمال بروز دردهاي قولنجي، اختلالات آتوپي و اگزما در شير مادرخواران کمتر بوده و مشکلات قلبي و عروقي دراين نوزادان در آينده کمتر بروز مي کند.

وي افزود: شيرمادر از نظر بهداشتي کاملا سالم بوده و هيچگونه ترکيب ساختگي، ماده نگهداري­کننده و مصنوعي ندارد.

اين متخصص زنان و زايمان با اشاره به اينکه شيرمادر به عنوان يک غذاي کامل به تنهايي تمام نيازهاي تغذيه­اي شيرخوار از جمله آب بدن او را در 6 ماه اول عمر تامين مي­کند گفت: پروتئين، چربي و مواد قندي موجود در شيرمادر بهترين و مناسب­ترين نوع بوده و تناسب مواد مختلف غذايي آن درحد ايده­آل است.

وي اضافه کرد: هضم شيرمادر از شير خشک آسانتر و اکثر مواد غذايي موجود در آن به طور کامل جذب بدن نوزاد مي­شود.

وزير بهداشت با اعلام اينکه ترکيب شير مادر با سن شيرخوار، فصول سال، مدت شبانه روز و حتي در يک نوبت شيردهي تغيير مي­کند، بيان داشت: بخش اول شير مادر آبکي­تر بوده و پروتئين بيشتري دارد و اشتها­آور است و بخش آخر شيرمادر به مقدار 3 برابر چربي بيشتري از بخش اول دارد و موجب سيرشدن نوزاد مي­شود.

دستجردي، شيرمادر را به دليل کمتر بودن مقدار پروتئين و املاح آن نسبت به شيرخشک براي نوزادان نارس قابل هضم تر دانست و گفت: پروتئين شيرمادراني که نوزاد نارس به دنيا مي­آورند 20 تا 30 درصد بيشتر از مادراني است که نوزاد رسيده بدنيا مي آورند، بنابراين اين شير از لحاظ غذايي براي اين نوزادان ايده­آل است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس